Eigenaars vertellen

"Sedert 1997 staat Carine Audenaert in voor de verhuring van mijn patrimonium en zorgt ze voor correcte huurders"

"Ik ben eigenaar van verschillende rijwoningen te Destelbergen. Ik was op zoek naar een goed immokantoor voor de verhuring van deze panden en kwam via kennissen in contact met Immo Carine Audenaert. We zijn 100% tevreden van de service van dit kantoor."

"Toen ik Carine belde om langs te komen voor de schatting van mijn woning, heeft ze mij perfect begeleid en vervolgens ook laten kennismaken met de service residentie Mayflower in Sint-Denijs. Op 2 maanden was mijn woning verkocht en was de koop van mijn service flat een feit. Dankzij Carine heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en kan ik rustig genieten van mijn oude dag."

"Als jonge zelfstandige stapte ik op een dag binnen in het kantoor van Carine Audenaert. Ik had dringend nood aan een handelspand daar mijn zelfstandige activiteiten sneller groeide dan verwacht. Gezien mijn jonge leeftijd had ik geen ervaring met dergelijk verkoopproces en alles daarrond. Mede dankzij hun achtergrond in het bankwezen werd ik ook perfect begeleid in het zoeken naar een gepast krediet".

" Als moeder van een zoon in het buitenland, sta ik in voor de verhuur en verkoop van zijn eigendommen. Sinds jaar en dag vertrouw ik met een gerust hart op Immo Carine voor een goede regeling en opvolging. Carine volgt een verkoopdossier tot bij de notaris op en zoekt elke keer de perfecte huurder voor onze woningen."

"Dankzij Carine Audenaert en haar team kocht ik 4 jaar geleden een appartement als opbrengsteigendom. Met mijn rendement en de herverkoop van mijn belegging (uiteraard via Immo Carine Audenaert) bouwde ik mijn droomhuis."

© 2017 ImmoCarine. Alle rechten voorbehouden - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar 500748 | BE 0643 424 556 | lid CIB | Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer