Over ons

Carine en Sofie staan steeds ter uwer beschikking met vakkundig vastgoedadvies en een professionele kijk op de vastgoedmarkt.
Het kantoor bestaat reeds 20 jaar en is tot op heden uitgegroeid als een vaste waarde in Destelbergen en daarbuiten.

Immo Carine Audenaert onderscheidt zich vanwege haar vakkennis, lange termijnrelaties en integriteit. Dankzij hun studies en voormalige ervaring in zowel marketing, architectuur en het bankwezen begeleidt dit kantoor elke koper/verkoper door dit niet-alledaags proces.


  • Carine Audenaert: stichter Immo Carine Audenaert

    Na 20 jaar ervaring in het bankwezen was de stap naar vastgoedmakelaar eigenlijk niet zo ver weg. Ik besloot ervoor te gaan en opende de deuren in Destelbergen, de streek waar ik zelf ben opgegroeid en waar ik jaren zetelde als gemeenteraadslid. Mijn passie is mijn beroep. Ik hou vast aan waarden zoals integriteit en discretie en probeer deze ook naar mijn klanten over te dragen. Het zoeken en behalen van die perfecte win-win geeft mij de dagelijkse dosis energie om er elke dag opnieuw weer te staan en het beste van mezelf te geven.


  • Sofie Spruyt: administratief bediende

    Als dochter van Carine ben ik tijdens mijn studies interieurarchitectuur begonnen als student in het kantoor. Ik studeerde af in 2015 en heb ervoor gekozen om te blijven samenwerken met mijn moeder. Ik ben structureel en punctueel en zorg daardoor voor de administratieve flow in het kantoor. Ik probeer daarnaast mijn creativiteit door te drijven in de dagelijkse taken. Dit gaat van de indeling van ons bureau tot het ontwerpen van flyers, logo's, enz. Mijn mama en ik vullen elkaar perfect aan en zijn zeer complementair. De samenwerking tussen ons beide is er één om te koesteren.


  • Sabine Derave: vastgoedmakelaar

    Reeds 20 jaar ben ik vertrouwd met de vastgoedwereld: kopen, verkopen, verhuren zit dus in het bloed. Recent zette ik de stap om dit samen te doen met het dynamisch vrouwelijk team in het kantoor Immo Carine Audenaert. Vertrouwen geven aan de klanten, de juiste informatie meedelen en een perfecte service bieden van A tot Z draag ik hoog in het vaandel.

© 2017 ImmoCarine. Alle rechten voorbehouden - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar 500748 | BE 0643 424 556 | lid CIB | Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer